Handelsbetingelser

Alt på denne side leveres af:

WebHub ApS
v/ Thomas Skov Iversen
CVR: 36072970
Ceres Allé 7 3. 3
8000 Århus

Fremadrettet vil WebHub ApS blive benævnt som excel-guiden.dk, der afspejler denne hjemmeside.

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes her: kontakt

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms.

Du kan betale med VISA/Dankort og MasterCard

De data, du sender i forbindelse med køb med betalingskort, er altid krypterede og bliver ikke gemt i vores system. Har du tidligere handlet i shoppen, men har skiftet kort, skal du være opmærksom på at få dine data rettet.

Du betaler via betalingsgateway’en Quickpay – og du kan også vælge at betale via bankoverførsel eller MobilePay.

Betalingsbetingelser og fortrydelsesret for online produkter

Når du køber et digitalt produkt, i dette tilfælde manualen, som er en e-bog(pdf), har du ikke de normale 14 dages fortrydelsesret, da det er et digitalt produkt.

Handler du online-produkter, bliver de leveret til dig via e-mail med et link til videre download. Der gå typisk kun få minutter, fra du har betalt, til du har produktet via e-mailen – men i sjældne tilfælde går der længere tid, så vær tålmodig. Går der mere end en dag, så tjek dit spamfilter eller skriv til os her.

Du kan ikke bytte eller få pengene retur for online-produkter.

Alle rettigheder til leverede onlineprodukter tilhører excel-guiden.dk og må hverken kopieres eller distribueres. Ved citater fra produkterne skal kilden angives. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt inden for én husstand.

Du får en e-mail med en kvittering for det, du har købt. Det er dit ansvar at gemme den.

Rettigheder

Excel-guiden.dk har alle rettigheder til de leverede online produkter. Ved køb får du personlig brugsret til produkter og materialer, hvilket vil sige, at både investeringen, glæden og indsigten er din og målrettet din egen brug. Behandl derfor din investering med fortrolighed og lad være med at udlevere, kopiere eller videregive den til 3. part.

Produkter og materialer må ikke anvendes til andre formål end det, de er købt til og slet ikke på en måde, der konkurrerer med excel-guiden.dk ligesom excel-guiden.dk´s navn eller uddrag af materialer og produkter ikke må bruges uden skriftlig tilladelse af excel-guiden.dk.

Copyright og rettighederne til produkterne tilhører excel-guiden.dk ©.